PODIA.

Dat wij in KAF weten hoe we een feestje moeten bouwen, dat komt omdat we deze tijgers in ons team hebben zitten. Veel area’s met grote en kleinere namen, hosts die je misschien nog niet kent en locaties in KAF waar je never van gehoord hebt. Daarom, hier een overzicht van de stages en wie waar komen optreden. Check hier alle stages en de line-up!

LOCATIE: GROTE ZAAL BY PUNA
HOST: #VINDIKLEUK

#VINDIKLEUK is terug op KAFTIVAL. Het feestje met de tofste DJ’s, de vetste special guests en de tofste acts. Maar hey, dat hoor je wel te weten na hun voorgaande edities. Wie er dan allemaal op hun podium stonden? Wat dacht je van SBMG, Lil MG, Latifah en HASHTAGDIEBOYS? Dit jaar houden we nog even geheim, maar het Facebook event is je beste vriend.

ACTS
SFB
Famke Louise
4SHOBANGERS
Lexxxus
Young Ellens
Zoë-Jadha
Daims
Yung Alxndr
Renjiro
Panka

LOCATIE: GROTE ZAAL (Nacht)
HOST: KAF

KAF heeft een breed aanbod aan bekende dansavonden en clubnachten. Zo kan je regelmatig uit je dak gaan tijdens avonden als Vunzige Deuntjes, Zwarte Koffie, Memories, Jamrock en Echoes of the future. Tijdens KAFTIVAL presenteert KAF haar nieuwe club-programmering.

ACTS
Jamrock
Afrolosjes
Vunzige Deuntjes

LOCATIE: MIDDENZAAL
HOST: KAF POP

KAF organiseert, in haar diverse zalen, popconcerten van uiteenlopende artiesten. In de afgelopen jaren stonden muzikale grootheden uit binnen -en buitenland op het podium. Zo kon je o.a. GoGo Penguin, Konshens, Di-Rect, Broederliefde, Guus Meeuwis, Lil' Kleine, Sabrina Starke, Racoon, RONDÉ, Sevn Alias en Orange Skyline bewonderen. Tijdens KAFTIVAL presenteert KAF haar nieuwe pop-programmering.

ACTS
Jett Rebel
Donnie
ValsBezig
The Dubbeez 

LOCATIE: YOU ARE HERE
HOST: FIFA 19 Toernooi

Wij organiseren een van de eerste FIFA 19 toernooien van Nederland. Uiteraard met alles erop en eraan: we hebben een groot scherm, Playstations en een te gek prijzenpakket incl. FIFA19! Ben jij de KAFTIVAL FIFA CHAMPION van 2019? Schrijf je dan in voor het toernooi.

LOCATIE: DUIN (Avond)
HOST: ALLYMINATI

De die-hard supporters van FC Almere en de lokale hockeyvereniging. Ja, die weten natuurlijk wel hoe je een feestje moet vieren. En vieren niet alleen. Speciaal voor KAFTIVAL gaan ze de tofste area van het festival neerzetten. Verwacht één en al gekkigheid.

ACTS
Swarte Sjonnie
Joop Buyt
Chipp (Utopia)

LOCATIE: DUIN (Nacht)
HOST: BUITEN DIENST

Misschien wel het beruchtste feestje van Almere. Van nu-disco tot obscure house en alles daar tussenin: Buiten Dienst is electronic feestje die sinds 2011 gaande is. Door vrienden voor vrienden (..van vrienden van vrienden)--iedereen is welkom, als het maar gezellig is!

ACTS
Mikey Biemans
Vici
Lapit
D.Franco

LOCATIE: POORT
HOST: PLAYGROUND THURSDAY

Hoe je Playground Thursday in één adem kan omschrijven? Games en nieuwe muziek. Maar wat kan je dan verwachten? Wat dacht je van de nieuwste rock en indie bandjes - uh hallo, Dakota, LOVE COUPLE. en Vikings in Tibet op voorgaande edities - met de allerbeste sounds! En die games, dat houden we nog even geheim. Maaruhmm.. een levensgrote twister en 4 op een rij tijdens de vorige edities zegt al genoeg. Playground Thursday, een plek waar je je nooit zult vervelen.

ACTS
CUT_
KIEFF
DJ Waves
Steve French

LOCATIE: KLEINE ZAAL
HOST: COMEDYCLUB ALMERE x BADABOOM

Comedy Club, een begrip in Almere want hey, vechten om een plekje tijdens zo’n avond is stiekem al een keertje gebeurd. Altijd uitverkocht en dus altijd een volle bak, dit betekent één en al gezelligheid. Deze geweldige stand-up comedy avond kan je, net zoals voorgaande edities terugvinden op KAF en wordt gehost door onze vrienden van BADABOOM. Laat je verrassen want we zorgen zeker niet voor de minste grappenmakers. Wie er dan al een keer geweest zijn? Oké, als je het echt wilt weten: o.a. Najib Amhali, Jörgen Raymann en Raoul Heertje. Damn, dit wordt lachen geblazen.

ACTS
Soundos
Fuad Hassen
Nabil Aoulad Ayad
Jeroen Leenders

LOCATIE: KLEINE ZAAL (Nacht)
HOST: KAF

KAF heeft een breed aanbod aan bekende dansavonden en clubnachten. Zo kan je regelmatig uit je dak gaan tijdens avonden als 40 Up, 80's verantwoord, 90's NOW en Zer00's Heroes. Tijdens KAFTIVAL presenteert KAF haar nieuwe club-programmering.

ACTS
80's Verantwoord
90's Now
Zer00's Heroes

LOCATIE: ARCHITECTUURSTUDIO
HOST: KAF OPEN

KAF OPEN is hét talentenpodium van KAF. Ze werken samen met nieuw, lokaal talent die op het punt staan om in Almere en omstreken door te breken. Samen met Potje Jam gaan ze tijdens KAFTIVAL met bekend en onbekend talent op het podium te staan om een avondje weg te jammen.

ACTS
Glenn Foreman
Potje Jam
Rey Tranquilo
Mystic
Rasta G
Vich Holy
Water
Jordimone9
Onin
Shennumba9
Cjaye
Kwaaivines
C.R.E.A.M.
Mitto
MMV

LOCATIE: GARDEROBE
HOST: DANCE COURT

Dance Court is de dance academie in KAF!
Hier is iedereen bereid het beste uit zichzelf –en elkaar te halen en next level te gaan. Bij Dance Court volgen dansliefhebbers lessen, nemen ze deel aan battles en bootcamps en staan ze regelmatig op het podium! Op ditzelfde podium in KAF stonden al internationale topdansers van o.a. Justin Bieber, Usher en Gwen Stefanie! Meedoen aan de Dance Court battle? Dansers kunnen zich aanmelden voor de battle via info@dance-court.nl.

Dance Battles
Once Upon a Time