INFO.

KAFTIVAL

KAFTIVAL is het jaarlijks terugkerende indoorfestival van Kunstlinie Almere Flevoland. (KAF). Tijdens KAFTIVAL verandert het multifunctionele cultuurgebouw in Almere in een bruisend festival met diverse podia en een uiteenlopende programmering. Met KAFTIVAL als kickoff van het culturele seizoen laat KAF zien wat jij kunt verwachten in de nieuwe (pop)programmering. Het aanbod varieert van popconcerten, jamsessies, cabaret, masterclasses, dansbattles en clubnachten: zo ook de programmering van KAFTIVAL.

LOCATIE.

Kunstlinie Almere Flevoland
Adres: Esplanade 10 , 1315 TA Almere
Telefoon: 036 84 55 555
Contact: kaftival@kaf.nl
Route: Hier 

FAQ.

Leuk dat je langskomt! Houd rekening met elkaar, dat is het belangrijkste. Het motto van KAF is dat we iedereen gelukkig willen maken met kunst. En jij kan daar aan bijdragen. Maak er een mooie avond van en geniet. Als je onze huisregels wil nalezen kan dat hier.

Het avondprogramma is vanaf 12 jaar te bezoeken. Het nachtprogramma is vanaf 18 jaar. Natuurlijk heb je altijd een ID op zak, maar vergeet hem tijdens KAFTIVAL absoluut niet mee te nemen, want je wordt gecontroleerd aan de deur.

We hebben een eigen ticketsysteem, dus geen zorgen. Neem contact op met onze ticketshop. Zij helpen je verder. Contact: ticketshop@kaf.nl / 036 84 55 555

Geen paniek, deze is terug te vinden in ons ticketsysteem. Heb je al gekeken in je spam-box? Neem contact om met onze ticketshop en zij zoeken het voor je op. Contact: ticketshop@kaf.nl / 036 84 55 555

Ja! Er wordt altijd om legitimatie gevraagd bij binnenkomst. Vergeet deze dus niet anders bestaat de kans dat de toegang wordt geweigerd.

Het is mogelijk om je kaart te printen maar we kunnen hem ook vanaf je mobiele telefoon scannen. Zorg dat bij de entree je telefoonscherm op helder staat zodat de scanners het kaartje goed kan lezen.

Als het van de dokter mag, dan mag het uiteraard ook van ons. Neem alleen wel de verklaring van de arts mee, dat voorkomt onnodig gedoe aan de deur.

In het pand is geen rookruimte aanwezig, maar er zijn verschillende buitenruimtes waar je een sigaretje op mag steken.

Wij verzorgen alles: uiteenlopende hapjes en drankjes. Vegan, vegetarisch, halal.. we got you. Het is dus niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.

Harddrugs zijn ten strengste verboden. Je wordt gefouilleerd bij de ingang. Mochten onze beveiliger constateren dat je drugs bij je hebt wordt dit afgepakt. Als je op het festival betrapt wordt op het gebruiken of verhandelen van drugs dan wordt je de toegang ontzegd. Je krijgt je entreegeld niet terug. Bij grote hoeveelheden wordt de politie geïnformeerd.

Er zijn kluisjes waar je jouw spullen veilig kan opbergen. Grote tassen en rugzakken mogen namelijk niet mee naar binnen.

Eten en drinken/drank mogen niet mee naar binnen. Professionele fotoapparatuur (lees: fototoestellen met verwisselbare lenzen en spiegelreflexcamera’s), film– en/of opnameapparatuur, glas, blik en plastic flessen, flyers, posters en andere promotionele uitingen, stickers en ander promotiemateriaal, markers (dikke onuitwisbare viltstift), grote rugzakken, paraplu’s en parasols, selfie sticks, gevaarlijke voorwerpen, krukjes, klapstoelen en opstapjes, (huis)dieren, drugs, spandoeken en spuitbussen ook niet.

Dit jaar hebben we een avond -en nachtprogramma. De avond (19.00 tot 00.00 uur) is voor iedereen toegankelijk. Het nachtprogramma (00.00 tot 04.00 uur) is alleen toegankelijk als je 18 jaar of ouder bent.

Oeps, dat is vervelend! Maar wat we vinden, bewaren we. Stuur een mailtje naar kaftival@kaf.nl en dan zorgen wij dat het bij je terugkomt.

KAFTIVAL is een festival voor iedereen vanaf 12 jaar oud. Veiligheid en plezier staan bij ons voorop. Er wordt toezicht gehouden door beveiligers, medewerkers en gastheren. Alcohol wordt alleen geschonken als iemand (aantoonbaar!) ouder dan 18 jaar is, controle vindt plaats aan de deur adhv paspoort/id. De avond start om 19.00 uur. Het avondprogramma duurt tot 00.00 uur, het nachtprogramma (18+!) gaat door tot 04.00 uur. Benieuwd hoe laat welke artiest speelt? Houd onze Facebookpagina en website in de gaten: we maken dit voor het evenement plaatsvindt bekend.

Heb je al een kaartje gekocht voor KAFTIVAL en wil je hiermee deelnemen aan het FIFA 19 toernooi? Dat kan op de volgende manier:
Stuur een mailtje naar kaftival@kaf.nl met daarin je volledige naam, adres, emailadres waarmee je je kaartje hebt gekocht en het ordernummer wat op je kaartje/bevestigingsmail staat en wij helpen je verder. Je ontvangt vervolgens een mail van Ticketmaster waarin staat hoe je je deelname kunt bevestigen.

Let op: er is beperkte plek voor deelname. Als de website aangeeft dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, is het toernooi vol en is het helaas niet meer mogelijk om deel te nemen.

Je ontvangt van ons een email met daarin alle praktische informatie over het toernooi, zoals aanvangstijden en spelregels. Heb je alsnog vragen hierover? Stuur een mailtje naar kaftival@kaf.nl o.v.v. ‘FIFA 19’.

Accreditatieverzoeken, persaanvragen of kaartenacties zijn in te dienen via kaftival@kaf.nl. Vermeld hierbij duidelijk voor welk medium je werkt en formuleer je verzoek zo concreet mogelijk.

Load More