INFO.

KAFTIVAL

KAFTIVAL ’17 is het vervolg op een knetterharde editie van vorig jaar, waar een paar duizend jongeren uit de regio van Almere een feestje hebben gebouwd in het pand van KAF. Naast een ramvolle line-up hebben we ook een randprogrammering die wordt verzorgd door onze partners. Allemaal locale helden die een eigen stage hosten.

Ook dit jaar wordt het KAF helemaal omgebouwd tot een festivallocatie met lekker eten, drankjes, expo’s en verschillende stages met acts en deejay’s. Zo wordt dit jaar de kleine zaal van KAF omgebouwd tot comedypodium waar bezoekers op gezette tijden kunnen inlopen om een paar van de beste comedians te zien optreden.

FAQ.

Dope dat je nu wel komt! Houd rekening met elkaar, dat is het belangrijkste. Het motto van KAF is dat we iedereen gelukkig willen maken met Kunst. En jij kan daar aan bijdragen. Maak er een mooie avond van en geniet!

We hebben een eigen ticketsysteem, dus geen zorgen. Neem contact op met onze ticketshop. Zij helpen je verder. Contact: ticketshop@kaf.nl / 036 84 55 555

KAFTIVAL is voor iedereen vanaf 12 jaar toegankelijk. Wel hebben we aparte area’s met eigen tickets voor 12 t/m 17 en vanaf 18 jaar. Natuurlijk heb je altijd een ID op zak, maar vergeet hem tijdens KAFTIVAL absoluut niet mee te nemen, want je wordt gecontroleerd aan de deur.

Als het van de dokter mag, dan mag het uiteraard ook van ons. Neem alleen wel die verklaring van de arts mee, dat voorkomt onnodige strugles aan de deur.

Je zou sowieso niet moeten roken, maar dat kunnen we je natuurlijk niet verbieden. In het pand is geen rookruimte aanwezig, maar er zijn verschillende buitenruimtes waar je een sigaretje op mag steken.

Wij verzorgen alles van hapjes tot verschillende drankjes, het is dus niet toegestaan om zelf eten een drinken mee te nemen.

We zorgen voor een flinke lading kluisjes waar je jouw spullen veilig kan opbergen. Grote tassen en rugzakken mogen namelijk niet mee naar binnen.

We hebben muntjes welke geldig zijn bij alle kraampjes en barren die er zijn. Muntjes kun je bij de kassa’s kopen. Pinnen is uiteraard mogelijk.

Eigen drank en eten mag niet mee naar binnen. Professionele fotoapparatuur (lees: fototoestellen met verwisselbare lenzen en spiegelreflexcamera’s), film– en/of opnameapparatuur, glas, blik en plastic flessen, flyers, posters en andere promotionele uitingen, stickers en ander promotiemateriaal, markers (dikke onuitwisbare viltstift), grote rugzakken, paraplu’s en parasols, selfie sticks, gevaarlijke voorwerpen, krukjes, klapstoelen en opstapjes, (huis)dieren, drugs, spandoeken, scootmobielen, spuitbussen en playahaters.

We snappen dat je money tijdens het festivalseizoen hard gaat en KAFTIVAL toch op je verlanglijst staat. Daarom hebben we voor jou groepstickets gemaakt. Kom met 5 en betaal voor 4. Je krijgt 1 ticket voor de hele squad, dus samen uit, samen thuis!

We hebben 2 aparte tickets, een #Vindikleuk ticket 12 t/m 17 jaar en een KAFTIVAL vanaf 18 jaar. Met je #Vindikleuk ticket krijg je toegang tot de 2 grootste area’s, KAF Pop en #Vindikleuk. Met je KAFTIVAL vanaf 18 jaar ticket mag je overal shinen.

KAFTIVAL is een festival voor iedereen vanaf 12 jaar oud. We snappen al te best dat niet iedere ouder zin heeft om de hele avond mee te feesten daarom hebben we in KAF beveiliging, medewerkers en gastheren die toezicht houden. Alcohol wordt pas geschonken als iemand ouder dan 18 jaar is (controle vindt plaats aan de deur, dus geef je kids wel een paspoort/id mee). De avond start om 19:30 en om 01:00 is het afgelopen. We verklappen nog niet hoe laat welke artiest speelt, dus houd onze Facebookpagina en website in de gaten.


LOCATIE.

Kunstlinie Almere Flevoland
Esplanade 10
1315 TA Almere